skip to Main Content

Notaris Amsterdam heeft jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed. Wij kunnen u adviseren over de vele facetten van de vaak gecompliceerde Amsterdamse huizenmarkt. Bij de vele specifieke onderdelen van het ontroerend goed kunnen wij u de begeleiding geven die u nodig heeft.

Koopovereenkomst

Een koopovereenkomst is een belangrijk onderdeel als het gaat om onroerend goed Amsterdam. In deze overeenkomst worden alle belangrijke zaken vastgelegd en getekend in het bijzijn van een notaris.

Levering van het onroerend goed

Het moment dat de uiteindelijke akte van levering van het onroerend goed wordt getekend is een belangrijk moment in uw leven. Het juridische proces dat hierin aan ten grondslag ligt is een proces dat wij graag tot een goed en feestelijk einde willen brengen.

Hypotheek

Voor een nieuwe hypotheek, tweede hypotheek of derde hypotheek voor uw onroerend goed of een oversluiting van uw hypotheek, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen desgewenst alle aspecten die bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek komen kijken.

Meer informatie onroerend goed Amsterdam

Op het gebied van onroerend goed heeft Notaris Amsterdam veel expertise in huis. Bij ons kunt u terecht voor de hierboven genoemde zaken waar een notaris aan te past komt, maar ook bij niet genoemde zaken, zoals erfpacht, appartementsrechten, gemeenschappelijke eigendom, economische eigendom en vestiging van erfdienstbaarheden zijn onze notarissen u graag van dienst. Neem vandaag nog contact op met onze notarissen en maak een afspraak.

    Naam: *

    E-Mail:*

    Telefoonnummer:*

    Back To Top