skip to Main Content

Notaris Amsterdam begrijpt als geen ander wat de wensen en behoeften zijn voor ondernemers. Voor al uw juridische vraagstukken met betrekking tot ondernemingsrecht Amsterdam kunt u bij ons terecht. Wij hebben kennis van ondernemingsrecht van de start tot de beëindiging van een onderneming.

Ondernemingsrecht bij start onderneming

Als u een onderneming wilt starten, moeten er juridisch een aantal aspecten geregeld worden. Wij voorzien u graag van de juiste informatie en advies over de rechtsvorm die het beste past bij uw onderneming en hoe u een succesvolle start kunt maken.

Statuten ondernemingsrecht Amsterdam

Door veranderingen van de omstandigheden of de wetgevingen is het in bepaalde situaties nodig om de statuten van uw onderneming aan te passen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden om deze statuten te analyseren en eventueel aan te passen.

Stichtingen en verenigingen

Naast ondernemingsrecht voor rechtspersonen hebben wij ook ruime ervaring met de oprichting van stichtingen en verenigingen. U kunt bij ons terecht voor advies en begeleiding om uw instelling, zowel in de profit- als in de non-profit sector, zo goed en praktisch mogelijk te laten functioneren.

Overdracht of beëindigen onderneming

Bij het proces van overdracht of de beëindiging van een onderneming, komen veel juridische en fiscale zaken kijken. Wij kunnen u op de juiste wijze begeleiden, om de overdracht of beëindiging van uw onderneming zo efficiënt mogelijk te regelen.

Advies en begeleiding van ondernemingsrecht

Wilt u een onderneming starten of juist beëindigen? Notaris Amsterdam heeft alle kennis en expertise in huis om u te adviseren en begeleiden op het gebied van ondernemingsrecht Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie over onze diensten.

    Naam: *

    E-Mail:*

    Telefoonnummer:*

    Back To Top