balk
Elisabeth Gelderman-ten Doeschate

Ja, ik wil graag informatie!

Vul uw naam, e-mail adres en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Naam: *
E-Mail:*
Telefoonnummer:*

HamansBlocks

De notarissen van HamansBlocks beschikken over een brede kennis op het gebied van onder andere familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Voor allerlei vraagstukken en een intensieve begeleiding kunt u bij ons notariskantoor terecht.

Betrouwbare partner

Een duurzame relatie met onze cliënten staat bij ons hoog in het vaandel. Bovendien leveren de notarissen van HamansBlocks maatwerk en komen wij graag uitgebreid met u kennis maken om ons te verdiepen in uw situatie. Door gebruik te maken van een vaste contactpersoon en korte lijnen kunt u van ons kwaliteit en maatwerk verwachten. Zowel privé als zakelijk werken wij uiterst betrouwbaar en maken wij heldere afspraken over de werkwijze die volledig bij uw situatie aansluit.

Nationaal en internationaal recht garandeert

Door onze kennis van zowel nationaal als internationaal recht, kunnen onzer notarissen producten en diensten leveren die volledig aansluiten op uw wensen. Door onze contacten met ervaren advocaten, fiscalisten, accountants en economen, kunnen de notarissen van HamansBlocks zowel juridisch als fiscaal gebied kunnen op een heldere wijze adviseren.

Tarieven

Wij hanteren geen standaard tarieven voor onze dienstverlening. Doordat iedere situatie anders is en iedere persoon of onderneming meestal specifieke wensen en vraagstukken heeft, werken wij altijd met maatwerk. Wij kunnen u op zeer korte termijn voorzien van een overzichtelijke offerte op maat. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat de tarieven voor onze dienstverlening niet hoger zijn dan die van de concurrent en in verhouding staan met hetgeen u wordt geboden. Neem nu contact met onze notarissen op en laat notariskantoor HamansBlocks een offerte op maat voor u opmaken!